My haters only have one advantage over me, They can kiss my ass, I can´t.

Dag 16 – En låt som fått dig att gråta.

Kategori: Youtube videos.

Inte okej..

Kategori: Thoughts.

..är så jävla trött så de är inte kul nånstans.. Jag taggar sommarlov och Åvika men ändå skrämmer det mig att alla skiljs åt om bara en månad och alla börjar gymnasiet.. Och att jag kommer dö av saknad av vissa då jag är i stugan.. Alltså nej jag blir galen för jag dör av saknad av bara tanken på att vara där och behöva sakna nån.. Usch, jag är depp nu det suger. Nu skulle de ha funnits så superpiller som gjorde en taggad och gla' !! Men inte fan finns det nå sånna inte, peace out.

Dag 15 – En låt du älskar att sjunga till.

Kategori: Youtube videos.

Dag 14 – En låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän.

Kategori: Youtube videos.

Ehm jaadu, bra fråga eheheh. Vet ingen om jag ska vara ärlig ;p men ni får en annan låt att lyssna på ist som jag har gillat as många år nu! Den är as fin och man bara älskaren!

SKIT DAG!

Kategori: Thoughts.

stora lillebror!

Kategori: Allmänt

Min bror ville vara med på en blogg han vart svartsjuk då han såg att jag varit med på olika bloggar hehehe. Nu får min stora lillebror WILLIAM BJÖRKLUND vara med på min blogg ehehe.

Buhuu...

Kategori: Allmänt

Då var det bara 2 ynka cancerpinnar kvar i mitt sista pack för resten av mitt liv.. Hmm, hur ska detta sluta? Får ångest av att bara tänka på det. Men det är bra, bra att jag ska sluta för varför röka då man kan låta bli? Hehe ehe fan jag kommer faila.. Fast har lovat att det var mitt sista pack så nu äre bara att kämpa.. Det här bli super ehe..
Btw; Tror jag ska låsa bloggen då jag gjort klart 25 dagars.. Orkar inte med den men vet inte säkert än.. Vi ser väl. :)
Peaaace out!


Dag 13 – En låt som påminner dig om en gammal vän.

Kategori: Youtube videos.

Jag har ingen gammal veen (aaA)

.

Kategori: Thoughts.

24/1-2011

Kategori: Thoughts.

Jag tycker att jag hjälper andra så jävla bra jag kan och behöver någon mig så finns jag där.. Men får man något tillbaka? Nä inte precis, inte då det väl gäller för då har folk nog med sitt eget. Och hjälper man inte får man skit för det och hjälper man så finns det vissa idioter som man får skit av ändå, vad är det du/ni vill att jag ska göra för att duga till? Skulle bra gärna vilja veta det.. Jag älskar att se andra må bra det är något av det bästa som finns men jag måste också kunna må bra själv, som sagt jag älskar när andra mår bra och att hjälpa folk som behöver hjälp är underbart men jag börjar bli less. Less på att det jag gör inte räcker till.

Dag 12 – Låten du senast hörde.

Kategori: Youtube videos.

O.C är ett av de bästa teveprogrammen som finns seriöst! love it.

Dag 11 - Musik/melodi från din favoritfilm.

Kategori: Youtube videos.

True.

Kategori: Thoughts.

"Somebody told me that this is the place where everything's better and everything's safe."

Therese Sjögren! (L)

Kategori: Thoughts.

Therese du är speciell, jag kommer göra allt för att få dig att må bra och jag skiter fullständigt i vad alla säger.. Dom får skylla allt på mig jag bryr mig inte för det viktigaste för mig just nu är att du ska må bra! Jag klarar inte av att se dig så ledsen, det syns att du mår dåligt även om du ler man ser smärtan i leendet och så ska det inte vara! Om du har en dålig dag så är det viktigaste att du längtar hem för i hemmet ska problemen fösvinna där ska man känna sig älskad och lycklig. Mår jag dåligt så är hem dit jag vill först för där vet jag att jag får vad jag behöver, kärlek och respekt.
Jag kommer aldrig lämna dig & aldrig ge upp.. Vi ska lösa det här tillsammans, jag älskar dig lillasyster!
(L)
Det här har inget med tess att göra utan en annan.
Jag har verkligen fått fel uppfattning om dig, trodde du var snäll. Men du är fan dum helt jävla dum i huvudet. Allt du sagt till mig var det bara tomma meningslösa ord? Om inte annars så förklara vad fan det är, för innan du förklarar eller ber om ursäkt är du inget i mina ögon absolut inget! Falska jävla människa, du är som vem som helst, opålitlig. Skulle kunna skriva i timmar om hur jävla sur och besviken jag är på dig men den tiden är du fan inte ens värd. Du gick från nästan allt till inget på mindre än en timme. Lyckat bruden, lyckat..

FELICIA BLOMQVIST!

Kategori: Thoughts.

f e l i c i a om Dag 10 - En låt med ditt favoritband.:
måste bara säga att du är världens finaste människa, jag avgudar dig verkligen!
IP: 213.66.206.33

_______________________________________
Måste bara säga att jag har hittat en av de finaste vännerna man kan hitta! Dom där orden får mig bara starkare och att få höra dom från dig gör mig bara lyckligare. För jag litar på dina ord, det du säger menar du och det vet jag så tack! (L)
Har känns dig i flera år nu och hoppas jag får lära känna dig ännu mer dom åren vi har kvar, vill inte förlora dig. För vänner som är ärliga, får en på bra humör och som kan få ens dag att lysa upp är sällsynta och du är en av dom så försvinn inte! <3

Dag 10 - En låt med ditt favoritband.

Kategori: Youtube videos.

Det här är TJÄRLEK! :]

Dag 09 – En låt som du lyssnade på innan den blev "populär".

Kategori: Youtube videos.

Alltså jag har ingen aning ;oo jag brukar som inte tänka på om det hunnit bli eller om det redan varit populärt ;pp Men lägger in en finfin låt ist ;)

How would it be if i never came back.

Kategori: Youtube videos.

Att lite musik kan säga mer än tusen ord är sjukt.
*
On the days I can't see your eyes,
I don't want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

But to get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And every other cheesy cliche'.
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me,
You're everything, yeah that's beautiful
Yes to me, Ohhh
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/c/chester_see/god_damn_youre_beautiful.html ]
I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we'll find,
Oh I stutter my words I say never mind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occupied.
'Cause I'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And every other cheesy cliche'.
Ohh I'm swept off my feet,
My heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me, Ohhh
You're everything, Yeah, that's beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah you're beautiful...
Yeah you're beautiful...
God damn, you're beautiful,
To me,
To me.

Glad tjej? Nej!

Kategori: Thoughts.

Hm ja, mitt humör är inte på topp just nu.. eller ja det har inte varit det på hela dagen, är sur och stör mig på allt i min omgivning! Helvetet så drygt det är att gå runt och tänka negativt om exakt allt! Visst är ofta negativ men nu är de ju överdrivet mycket.. Stackars mina vänner som måste vistas i min närhet, jag tycker synd om er!!!! Men tack för att ni accepterar mina bra och dåliga sidor och inte lämnar mig, det är ni värd allt för. Nej nu ska jag lyssna på lite music and do my homeworks.. Usch så förbannat jävla tråkigt med läxor! Hate it.. Men aja hare gött!
Så här har jag känt det idag :)

Dag 08 – En låt som påminner dig om din ”första kärlek”.

Kategori: Youtube videos.

Dag 07 – En låt som påminner dig om förra sommaren.

Kategori: Youtube videos.

Jorden går under på lördag bah så ni vet he-he-he-he-he-hehehehe
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

hehehehehehe

Kategori: Allmänt

När folk sårar dig om och om igen, så skall du tänka på dom som sandpapper!
De kanske river ditt hjärta och skadar dig lite, men till slut har du blivit polerad och len, och de blivit värdelösa ;)

Lättnad!!!

Kategori: Thoughts.

He’s gone like the wind.
And I can barely feel the pain.
It feels like a big dream has come true.

calling someone fake won't make you real.

Kategori: Allmänt

har lust att skriva ett as långt inlägg om alla känslor jag har inom mig men risken är ju att det aldrig tar slut.. Så jag vågar inte ens försöka.. Ska nog duscha håret nu sen ge barnen lunch och typ dra ut,? Kanske vi ser väl skull som vilja ha tuggumi så det blir nog att jag drar ut med dom. Aja vi hores då vi slynes peace.
_________________________
"Never give up something you can´t go a day without thinking about."

Dag 06 – En låt som påminner dig om en bästa vän.

Kategori: Youtube videos.

Har många minnen till den här låten! jag saknar dig storasyster, saknar allt vi hade alla slappa till lite mer vilda dagar!
Men allting har förändrats inget kan längre bli som förut, du är "stor" nu du ska ha barn.. Allt är bara så fel.. Ta det inte fel jag är världs lycklig för din skull men jag vill inte förlora dig mer än vad jag redan gjort.. Du är den som har funnits för mig alltid och för det är jag dig evigt tacksam för du är en av dom som har gjort att jag är här idag. Tack för alla fina minnen jag fått ha med dig. Tack för tiden med dig. Och som jag sa, tack som fan för allt du gjort för mig. Du är och kommer föralltid bli som min syster. (Måste fan inse att livet gått vidare snart..)

Ärlighet, respekt & kärlek..

Kategori: Allmänt

.. är allt vi behöver.
Alltså det var inte min dag igår, därför ja inte bloggade något. Kan inte ens räkna alla gånger jag grät seriöst.. Och jag brukar verkligen inte kunna gråta sådär inför folk.. Det var något pinsamt dog lite grann tror jag också. Sen hade jag pms gånger 1000 och nå jävulst ont i magen. Men kvällen spenderades ändå ute med underbara människor, tack alla för att ni finns.
Jag är lyckligt lottad kan jag säga, inte varje människa som har den mest underbara familjen, dom bästa vännerna och den finaste pojken man kan hitta. Har ingenting att klaga på egentligen. För dom småsaker som händer är egentligen inte ens värd att tänka på för det är en sån liten del av det underbara jag har.
**

Och speciellt Felicia, tack som fan. Du är underbar, tur att jag ringde dig då jag gick hem! vet inte vad jag skull gjort utan dig, helt seriöst! (L)

Dag 05 – En låt som ofta fastnar i ditt huvud.

Kategori: Youtube videos.

Dag 04 – En låt som lugnar ner dig.

Kategori: Youtube videos.

Finns många men den här är mest lugnande :)

fanfanfan..

Kategori: Thoughts.

Åh faan vrf kan jag inte bara säga som det är? jag blir galen. Stör mig på det så jävla mycket men kan inte säga nånting.. Helvete så sur jag blir.. Jag säger så jävla mycket som jag egentligen inte menar jag är så dum, fanfanfan..
Kmr aldrig göra något jag ångrar den här gången iaf,

Dag 03 – En låt som påminner dig om din/dina förälder/föräldrar.

Kategori: Youtube videos.

Denna påminner om mamma:
Och den här påminner om både min låtsas mamma & pappa för att dom älskar kent :)

How can you sleep while the rest of us cry?

Kategori: Allmänt

"You'd better hope and pray
That you make it safe
Back to your own world
You'd better hope and pray
That you'll wake one day
In your own world
Coz when you sleep at night
They don't hear your cries
In your own world
Only time will tell
If you can break the spell
Back in your own world"

Dag 02 - En låt som påminner dig om din ex-pojkvän/flickvän.

Kategori: Youtube videos.

God damn...

Kategori: Allmänt

.. Your beautiful to me!
Mina vänner är inte att leka med!



Dag 01, En låt från din barndom.

Kategori: Youtube videos.

Kör en till sån här grej så att det händer något på bloggen, love music så den va clean hehe. Börjar med ettan i slutet av inlägget. :) Blev förövrigt 4 låtar ist för en (a)
Dag 01 - En låt från din barndom.
Dag 02 - En låt som påminner dig om din ex-pojkvän/flickvän.
Dag 03 – En låt som påminner dig om din/dina förälder/föräldrar.
Dag 04 – En låt som lugnar ner dig.
Dag 05 – En låt som ofta fastnar i ditt huvud.
Dag 06 – En låt som påminner dig om en bästa vän.
Dag 07 – En låt som påminner dig om förra sommaren.
Dag 08 – En låt som påminner dig om din ”första kärlek”.
Dag 09 – En låt som du lyssnade på innan den blev "populär".
Dag 10 – En låt med ditt favorit band.
Dag 11 – Musik/melodi från din favorit film.
Dag 12 – Låten du senast hörde.
Dag 13 – En låt som påminner dig om en gammal vän.
Dag 14 – En låt som påminner dig om din pojkvän/flickvän.
Dag 15 – En låt du älskar att sjunga till.
Dag 16 – En låt som fått dig att gråta.
Dag 17 – En låt som får dig att vilja dansa.
Dag 18 – En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på.
Dag 19 – Första låten du har i din iPod/iTunes.
Dag 20 – Sista låten du har i din iPod/iTunes.
Dag 21 – Din absoluta favorit låt.
Dag 22 – En låt du inte står ut att lyssna på.
Dag 23 – En låt du förut brukade gilla.
Dag 24 – En låt någon har tipsat dig.
Dag 25 – En låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna.





"Like the stars hold the moon."

Kategori: Youtube videos.

~I got a pocket full of dreams~

Kategori: Allmänt

Så otroligt söta citat det finns!
____________________
Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar: "Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta".

Lovely!

Kategori: Allmänt

Jag är lyckligt lottad kan jag lova! Min familj är underbar, mina bästaste vänner är awesome och min kille är bäst. Kan det bli bättre?
Damn så jag älskar er. Använder inte det ordet ofta men till er menar jag det.
;*
___________________
Min kväll bestod av att först sitta på Stinas och prata lite serious talk med min mor, sen kom Emma, Flizz och Lennart och då drog vi oss mot statoil.
Sen senare kom Anton och då gick vi runt i Hörnefors och hade det allmänt tråkigt fast samtidigt roligt. Sen så gick vi hem hehe. Lät roligt heheheheh, njee.
Fast jag tycker det är mysigt att bara vara, speciellt med mysiga människor som dom.
Finare vänner får man leta efter!

grymt bra!!

Kategori: Youtube videos.

Dag 30, En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Kategori: 30 dagars.

Bara jag har min familj/släkt och känner mig lagomt nöjd så spelar inte min framtid någon roll. Jag kan bo i en husvagn bara jag får ha kvar dom och så länge dom andra mår bra. Kort & simpelt. :)
Försökte hitta ett hus som jag tycker är fint men hittade inget och orkar inte leta längre ;p
Det skull inte sitta helt fel med ett rött hus och stall på gården ;)

Underbar känsla det där..

Kategori: Thoughts.

I'm so happy, do you know why?
Do you know what makes me happy?
A whole day is going by
Without a single thought of you
And I can smile cause you're not near.


Dag 29, Mina syskon.

Kategori: 30 dagars.

Jag har 5 småbrorsor, och ska jag skriva om dom allihop har jg inget mer att göra idag hehehe. Ni får bilder på dom underbara liven! Jag älskar dom mycket dom är något av de bästa som finns.
____________
(Klicka på bilderna för större bild.)
1. Min äldsta bror fast samtidigt yngre än mig blir 16 den 15 juni. (bilden är oseriös!)
2. Min lillebror Robin som är 12 år.
3. Min lillbror Hjalmar som är 5 år.
4. Min lillebror Julius som är 2 år.
5. Min lillebror Mattias som gömmer sig, han är kameraskygg så fick ingen annan bild på honom än denna med mig. Bilden är dessutom ett år gammal.

SKRIV!!!

Kategori: Allmänt

Måste ha fler bloggar att läsa!! Våga skriva in din blogg i en kommentar? snälla! måste ha något att göra vid datorn halluuu.

Dag 28, Det här saknar jag.

Kategori: 30 dagars.

Skriver några punkter, känns lättast så.
__
Jag saknar min familj/släkt i Orsa.
Jag saknar att känna mig rikitigt älskad.
Jag saknar att känna mig sådär överdrivet lycklig som man gjorde då man var liten.
Jag saknar tiden då man inte hade några förväntningar på sig..
Jag saknar att veta att jag verkligen har någon som alltid, alltid finns för mig no matter what.

Dag 27, Min favoritfärg.

Kategori: 30 dagars.

Fan vilken tråkig,.. Men aja svart är min absoluta favoritfärg, sen gillar jag röd :)
___________________
Vart ett sånt tråkigt inlägg så ni får ett otroligt fint citat också!
Tänka vad fint lite svart kan göra så fint! ;)