My haters only have one advantage over me, They can kiss my ass, I can´t.

You don´t know what you got until´ you missing it alot.

Kategori: Thoughts.

Jag knr mig så jävla tom, som om allt i kroppen bara är luft. Eller inte ens luft, jag är bara så jävla tom.
Jag måste acceptera det här & gå vidare. Det spelar inte roll hur mkt jag hoppas. Man måste va två för att få saker att funka, inte bara en villig.
I love you more then life.

(L)

Kategori: Thoughts.

...

Kategori: Thoughts.

A part of me will always wait for you and the other part will love you.

Lång jävla bloggpaus

Kategori: Allmänt

Fuck you. Fuck everything. Pallar inte

Life´s like a dick sometimes it´s get hard for no reason.

Kategori: Thoughts.

Visa lite tacksamhet, ångrar fan att jag gjorde det där! Får ingenting mer än skitsnack tillbaka, du har BARA snackat skit om mig tack, tack som fan!

Alla dessa val hit och dit.. Vrf måste man alltid välja det ena eller det andra vrf inget mitt emellan?

Kategori: Thoughts.

Åh jag vet inte hur jag ska göra, jag velar hit och dit och försöker se allt från mitt håll för att jag ska må bra och sanningen är den att jag vet inte vad som är bra för mig. Och väljer jag det ena så vet jag att jag inte skulle klara av det då jag såg dig men väljer jag det andra är jag rädd att jag gör fel. Så hur fan gör man?
Ni som känner mig, vad tror NI skulle vara bäst för mig? Ni känner mig nog bättre än jag själv gör.. Fast sanningen är den att jag tror inte att jag skulle göra det bästa för min skull utan för den andra personens skull, som förtjänar bättre. Så mina egna beslut kommer hur som helst påverka mig negativt. Fml, idag är inte min dag.. Kan du inte bara göra något som får mig att vilja göra det egentligen rätta, det som skulle göra mig lycklig..
*
P.S I love you.

You are not what I thought you were.

Kategori: Allmänt

Hm, vad ska man göra ikväll då? Får försöka dra ut någon hur nu det ska gå till hehe. Aja nånting händer förhoppningsvis! =) Alltså jag känner mig som en hemmafru typ, det jag har gjort idag är att städa, hänga tvätt, vika tvätt och bädda rent osvosv, ahhaha. Aja det blir värre så det är bara att jag vänjer mig ;) Nu ska jag göra något vettigare än att sitta vid datorn dvs hänga tvätt.. Hare gött folket, PZ!

skiter i om någon tar illa upp. Är så jävla less!

Kategori: Thoughts.

Jag blir gaalen. Man tror man känner människor & man litar på deras ord men så får man veta att en person man litade på mest håller undan en hemlighet för en som man verkligen trodde att man skulle få veta. Men inte det inte.. Jag blir så jävla less på alla falska tjejer! Killar ska det vara, man ska bara umgås med killar. Med dom är det inget skitsnack, inget prat om alla som går förbi, inget snack om hur dålig den och den är och det bästa är att dom är 100% ärliga, iaf dom jag känner. Sen kan man vara sig själv till 10000 och dom snackar dessutom inte skit om en så fort man vänder ryggen till. Varje gång jag är med tjejer så sitter det en oro så djupt i mig att jag inte fattar det förns man tänker efter och jag känner mig så svag, ful och äcklig om deras ständiga tjat om hur fan man ska se ut, fuck that säger jag bara! Nu fick jag det att låta som alla tjejer men det är nästan det för det är bara tre tjejkompis som inte får mig att känna mig värdelös och otillräcklig.
.
.
Tack för att ni räddade min kväll. chrille & stefan ni är guldvärd.

..

Kategori: Allmänt

Byebye Hörnefors och hej åvika igen..

blä.

Kategori: Thoughts.

Alltså jag fattar inte grejen med känslor, dom är bara jobbiga att ha.. Kan inte allt bara vara positivt blir galen på känslorna som förstör för en. Sen alla dom där frågorna, varför känner du så, hur ska du göra med det osvosv. Jag kan svara på det två kanske tre gånger av tio. Jag är världelös på att visa känslor, jag vill visa så mycket mer men jag kan inte för det ligger så djupt och jag kan inte få fram dom. Sen är det något som jag aldeless nyss insett som jag inte kan berätta för någon för gör jag det kommer allt bli så fel och det klarar jag nog inte av..
Jag saknar dig, oss, & allt

Jaadu,..

Kategori: Allmänt

Hm folk tyck jag ska uppdatera bloggen men har ju ingenting att skriva om så fattar inte varför.. Det jag har "skrivit" tidigare är ju inte precis intressant någonstans^^
Fast jag kan ju förklara varför jag inte uppdaterar! Jag är ute i min stuga som ligger mitt ute i skogen och det finns ingen el där, eller ja jag är ju i Hörne nu men åker till stugan på söndag igen tror jag. Men iaf vi kommer troligen hem i slutet av Juli eller början av Augusti. Då är jag hemma ett tag sen drar jag troligen till min mor i Dalarna om jag kan fixa det där på någe sätt. Vi ser väl hur de blir mä de. Aja ointressant sååe PZ!
HAHAHAHAH FJORTIS! Hade ju tagit hål i läppen själv på den där tiden och då jag berättade det för pappa och Maria vart dom inte speciellt gla på mig, hehe;)

Fan så äckligt.. det stämmer ju..

Kategori: Allmänt

Följ instruktionerna så snabbt som möjligt, men läs inte vidare på nästa fråga innan du svarat på den föregående. Du behöver inte skriva ner svaren, bara svara i huvudet och markera sedan just under frågan, där står svaret med vitt, gå sedan vidare till nästa fråga.

 

 

Hur mycket är:
12+18RIKTIGT 30

 

 

 

3+56
RÄTT 59

 

 


89+2YES YES 91

 

 

 

12+53
JAJEMÄN! 65

 

 

 

75+26
RÄTT IGEN 101

 

 

 

25+52
JOPP 77

 

 

 

63+32
ALLDELES RIKTIGT 95

 

 

 

Jag vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!
Kom igen, en till...

 

 

 

 

 

123+5
KORREKT 128

 

 

SNABBT NU! TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG

 


 

 

LITE LÄNGRE NED

 


 

 

 

 

LITE TILL...

 


 

 

 

 

BARA LITE TILL...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Du har tänkt på en HAMMARE och RÖD, inte sant?!

 

Om du inte har tänkt på en röd hammare, är du bland de 2% som har en annorlunda (onormal) hjärna. 98% tänker på en hammare och röd, när de utför denna uppgift. Om du inte tror på det, be någon annan gå in här och göra testet!

fu.

Kategori: Allmänt

HÖRNEFORS SUGER KuK!!! BLÄÄÄ

Allt & inget, damn så tråkigt liv.

Kategori: Allmänt

Shululu, har varit i skogen i en och en halv vecka typ sen i Onsdags kom jag till Hörne igen fast drar imorgon tillbaka till skogen igen. Då är min älskade översaknade lillebror Mattias där också! Fan så skönt att få krama om honom igen.
Känns lite jobbigt att åka dock, kmr sakna älsklingen överdrivet mycket.. Menmen det blir nog kung ska vi se.
Juste ja grattis till min otroligt fina vän Malin som blir hela 16 år idag!

Juste 2 månader idag, tiden går fort. loveyou!

Jag orkar inte med mig själv idag, fuck it.