My haters only have one advantage over me, They can kiss my ass, I can´t.

2010-09-30

Kategori: Allmänt

Idag på ridningen så arbetade vi från marken det var grymt kul. Butterfly va mest intressead av att gosa och titta på mig. Men annars tycker jag att det gick hyfsat bra fakitskt. Jobbade med en underbar häst så vad kan gå dåligt? :D
Hittills har jag haft Ragge & Butterfly på ridningen och båda hästarna är så fina & snälla pållar! Fast den bästa pållen är ju ändå min Felicia!! Gu så jag saknar min lilla flicka i Dalarna! Älskade fina vän, glöm inte att för mig betyder du guld!  Nu ska jag lyssna klart på dom som sjöng i idol ikväll. Ha det bra och som jag sagt förut make tomorrow from hell to heaven peace out;*

2010-09-29

Kategori: Allmänt

Idag får ni bara en låt som jag är helt galen i för tillfället för jag har ingenting att skriva så det är snällast mot er.. Så slipper ni ju sitta och läsa vad jag gjorde varannan minut ;) Peace out ;*

Ur MIN "dagbok"

Kategori: Thoughts.

Förut. Jag klarade inte av att ställa mig upp efter att jag föll. Men nu jag försöker ställa mig upp även om det inte alltid funkar. Huvudsaken är ju faktiskt att jag försöker. Jag lägger inte allt åt sidan och sitter och tyck synd om mig själv & känner mig värdelös längre.. Menar inte att jag aldrig känner mig värdelös för det göra jag varje dag och så kommer det alltid vara.. Tyvärr, men det går inte att ändra på.. Men jag blir starkare & starkare för varje dag. Jag lär mig mer & mer för varje dag och lär mig att livet inte är endast en dans på rosor. Jag lärde mig för jätte länge sen att en ros har en oändligt lång skälk och en massa taggar. Fast jag har märkt att taggarna bara blir fler & fler. Man blir aldrig kvitt taggarna man blir äldre & äldre och taggarna blir bara fler och fler så det är bara att lära sig leva med dom.. Det var mina ord ur min "dagbok". Eller nej ur min nu förevigt stängda deppbok. Nu ska jag inte ha en deppbok utan en DAGBOK som det får komma lite ledsna grejer i min ingen endast deppbok.. jag måste lära mig leva med ögonen rakt fram och se dagen som det kommer. Sen hur det funkar det ser vi väl. Hoppas alla tänker som jag eller iaf försöker, gräv inte ner er då det händer något försök istället ställa dig upp även om du vet att det är förgäves någongång måste du faktiskt lyckas.
.
.
.
.
Peace på er fina folket ;*

2010-09-28

Kategori: Allmänt

Ah tja, ännu ett tråkigt ovärt inlägg(?) Jaa det är det men jag skriver bara hej så ni vet att jag lever och så ska ni få höra en sjuuukt underbar röst. Peace out ;*

2010-09-27

Kategori: Allmänt

Hello bitches. Min första dag kändes förväntansvärt bra faktiskt! Kanske var för att jag igår skrev att jag skulle göra dagen from hell to heaven?! Tror faktiskt det funkade rätt så bra. SÅ TESTA VET JAG :D Alltså aah mer kommer jag inte på att skriva, hmmm.
Eller jo karmel ikv var asm Johan är så grymt jäkla rolig alltså! Och så Flizz på de, kan det bli bättre?! SVAR; NEJ :D Puss påå dig min finfina vän Felicia, love you girl! http://www.ffeliicia.blogg.se checka in min finfina väns blogg. Säger bah läs och njut för hon är en duktig skrivare! :) Bättre blogg än min och den smartaste bloggen!
sleep well, peace.

;@

Kategori: Allmänt

Varför?! Varför jag?! Fuck this. Fan dra åt helvetet din jävla åh!
Vad gör man för fel egentligen, man duger ingenting till.. Do you know what? I hate you bitch. ÅÅÅHH SUG PÅ DEN ÄCKEL. Fyfaasen alltså ta en kudde & aaa..
Nog med elaka ord :] Gör första skoldagen efter helgen from hell to heaven bitches för det är vad jag ska göra. Peaaace out ;*

2010-09-26

Kategori: Allmänt

Min helg vart inte riktigt som den skulle men det vart faktiskt ganska så lyckad ändå kan jag tycka. Gjorde dock inte så mycket men med folk man tycker om så blir det kul hur man än gör. om en vecka kommer det finnar till oss i sverige. För min klass och dom andra niorna här i H-fors har sammarbete men en skola i Vasa. Blir nog kul eller inte fast vet int än det märker vi väl.. Och jag har ridning i veckan så underbart kul!!
Nä har inge att skriva ni får en låt peace out.

Skönare röst finns ju fan inte! ÅÅh jag älskar alla deras låtar!! :D

25/9-10

Kategori: Allmänt

hehe det går inge bra för mig att blogga, så ska inte ge er falska förhoppningar (aa)
Jag skriver då jag skriver och då får det bli så intressant & ointressant som det blir, men aja that´s it. Peeace.

24/9-10

Kategori: Allmänt

Jag skulle be dig hålla mig hårt eller skäppa mig helt ifall jag hade haft styrkan själv att släppa dig om du valde att släppa mig.
Tjo, har inget att skriva för jag har inget gjort mer än att varit i skolan så ah.
Men iaf så måste jag ju skriva lite, te.x att jag kanske ska ut snart fast jag vet inte riktigt om jag pallar men jag tror det blir så faktiskt.. Men det är ju inte intressant för er men aja. Folk klagar ju på att man inte skriver nånting, fast ni kan inte klaga på mig nu för jag skriver.
Juste en sak innan jag ska säga hejdå, om ni inte gillar krig barn som dör osv så kolla inte på blood diamond om någon nu skulle vilja det.. Ursch fyfan vad hemsk den är!
Nää men hare så gött peace out.

Mina ord, ta inte!

Kategori: Thoughts.

Jag är en typisk person som tänker för mycket på saker som jag inte borde tänka på och som andra människoa skiter i fullständigt.

Jag tror endast på sånt jag kan se med mina egna ögon. Om det inte är självklart.

Jag blir förbannad på folk som inte kan stå för en och samma sak.

Jag är rädd för att få lov att vara ensam.

Jag är rädd för att släppa människro nära inpå & min tillit till folk är otroligt svag.

Jag
vill gärna försvinna bort om det händer något, men jag tar tag i problemen och löser dom ist.

Jag
är fruktansvärt rädd för döden..

Jag tål verkligen inte falska människor & lögner!

Sist men inte minst så hatar jag svält.. Vi i sverige och andra länder är så bortskämda och så tycker vi att vi är fattiga och skit. Men vafan vi har tak över huvudet och mat på bordet, så var glad people tänk på folk som inte ens har ordentliga kläder på sig!

Jag ber er att tänka om. Tänk på något annat än er själva bara för en stund.

Peace out!

22/9-10

Kategori: Allmänt

tjolahopp, har ingenting att skriva så jag skriver bara min dag lite kort. Jag har varit i skolan och haft två bildlektioner. Det gillas! och nä vill itne tråka ut bloggen med sånt där. Men nu ska jag plugga och poppa musik, skriver troligen mer ikv peaace .

:@

Kategori: Allmänt

Juste glömde skriva det i förra inlägget, ni är KASS på att SKRIVA! skärp er föfasen. Skriv nånting om ni nu ska läsa!

20/9-2010

Kategori: Allmänt

Skolfoto idag då, jag var icket med på klassfotot bara på enskilda för mina släktingars skulle dom vill ha bilder på mig tydligen... I don´t get it.. Men ja sen har jag typ inte gjort någonting alls, ska kolla på idol nu för jag har missat en massa program.
Och juste jag ska börja sköta om små söta ponnyer, wiiieh askalas för mig kan jag lova!
Påtal om askalas ååhå jag vill.. Jag måste verkligen sluta tänka på det här herregud ha det bäst, nu får ni världens finaste låt med finaste rösten som sjunger peace out.

19/9-2010

Kategori: Allmänt

Tja igen.. Alltså det märks att jag inte bloggat på väldigt länge för jag vet inte vad jag ska skriva i början eller hur jag ska använda orden eller nånting. Men jag gör så gott jag kan.
Igår så va jag med mina fina vänner, måste bara säga det här & jag använder det inte ofta men jag älskar verkligen er ni är så otroligt bra vänner! Men ja vi var ute & bara snackade sen så gick vi till ug och satt där och såg en asm film, som var ubersöt! :) Hmm, vad ska jag skriva ehm jo juste. ATT BLOGGA SUGER K*K! men jag gör det här för eran skull. Peace out.

2010-09-18

Kategori: Allmänt

Antar att jag ska skriva igen, fast jag har ingenting att skriva förutom att jag kanske ska ut & vara med chrille om ett tag. Näe jag är helt död i huvudet.. Kanske skriver ikv eller näe eller kanske men skit samma vi ser hur det blir. peace out.

everything means nothing to me if I ain´t got you- 2010-09-07

Kategori: Allmänt

Jag har övervägt att börja blogga igen, men är fortfarande inte så säker så jag börjar lite smått och så ser jag hur det slutar.

Jag kan ju börja bloggandet med att fråga ALLA om ni vet varför man blir så deprimerad på hösten?! Någon som vet eller som kan försöka klura på det så svara! Skulle vara intressant att veta. Men ja som sagt små börjar bara lite. Så nu pallar jag itne skriva med.. Peace out bitch ;'

That´s the way i want it to be.

Kategori: Allmänt


► play the moment.
▌▌ pause the memories.
stop the pain.
◄◄
rewind the happiness

..

Kategori: Allmänt

1.
Ge människor mer än vad de
förväntar sig och gör det för att du tycker om det...


2.

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får och sov inte så mycket som du skulle vilja..



3.

När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...



4.

När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...



5.

Tro på kärlek vid första ögonkastet...



6.

Älska djupt och passionerat.

Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett.....



7.

Förolämpa inte!



8.

Tala långsamt men tänk snabbt...



9.

Om
någon ställer en fråga som du inte vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'



10.

Säg prosit när du hör någon nysa....



11.

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...



12.

När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...



13.

Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)



14..

Spendera lite tid ensam...



15.

Öppna din famn för ombyten/förändringar,

men släpp inte på dina värderingar....



16.

Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...



17.

Lev ett bra och värdigt liv...



18.

När du blir gammal minns det som varit, då kan du njuta av det en andra gång...



19.

Tro på människor, men lås alltid din bil....



20.

Dela med dig av allt du vet...

Det är ett sätt att uppnå odödlighet.....



21.

Avbryt aldrig någon som håller

på att visa dej sin tillgivenhet...



22.

En gång om året, åk till ett

ställe du aldrig varit på....



23.

Om du tjänar mycket pengar,

placera dem för att hjälpa andra

medan de fortfarande lever..


24.

Lär dej alla regler, och bryt en del...

6/9-2010

Kategori: Allmänt

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar,
men lyckan i grunden, precis som jag
I ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Du lever för skratten, precis som jag
Här ligger ångest och prylar i drivor
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...